Опасен ум подлуди овчиците в BigBrother (видео)

Тошко ли е, или не е...
26 сеп 2008 11:07, Петя Славова
108

След като реши да раздели полово съквартирантите в къщата и ги прати на “мястото” при останките на разбит самолет, Big Brother реши да си поиграе още със съдбите на напиращите да покажат живота си по телевизията.

Следващият им съквартирант е Тошко от Грудово.

Той е невменяем и “до голяма степен би могъл да се обслужва”, казват докторите за него.

Всъщност Тошко си е съвсем наред, но мисията му е различна и налудничава.

Вижте повече

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
0
 
! Отговори
Ви преди 15 години
като противник на всяка форма на дребна комплексарщина, мога да кажа само едно, макар че човекът преди мен е казал същото: когато леонардо дикаприо изигра в един паметен филм преди години, всички му се възхитиха. и досега се смята, че това е една от най-силните роли в киното въобще. когато в българия, в местното издание на бигбрадър един човек се справя не по-зле със същата роля, той е заклеймен, както и цялото шоу, като подигравка.затова искам да кажа на всчки възмутени тук в този форум и въобще: ако на някой толкова му пука за тези хора, ощетени от съдбата, да хваща една лопата и една метла и да заминава в домовете за умствено изостанали, да мете и чисти, да помага с нещо. иначе можете да си .... възмущението в...така де.
67
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Аз не съм angelof, но тъй като ми стана любопитно, би ли обяснил какво разбираш под НОРМАЛЕН?Защо, по волята на собствената си автоцензора решаваш, че той автоматично НЯМА да бъде номиниран? И когато опре до номинация на определен човек, различността на човека ли е определящия фактор /примерно: религия, външен вид/ или конкретната му проява?Много предразсъдъци ...а сме 21 век.
66
0
 
0
 
! Отговори
. преди 15 години
преди години гледах един филм, в който Леонардо ди Каприо играеше ***. с тая физиономия на ухилен лигльо направо му повярвах! и никой не го е замерял с камъни, никой не се е възмутил, че виж ти имитира децата ни, братята, родителите, поннатите и т.н. напротив, филмът(забравих заглавието) беше награден, Леонардо ди Каприо изгря като звезда и все хубави работи... :)
65
0
 
0
 
! Отговори
10 стинки преди 15 години
Всяко шоу се прави за определена аудитория. Биг брадър не е за интелектуалци. И ако някои се смята за интелектуалец и псува които правят сценаристите... той е по объркан и от "Тошко".Високият рейтинг на предаването в България, говори много за нивото на нацията. Телевизор нямам и не ми е нужен. Лошото е че Биг Бро се е разпрострял и в интернет центровете за информация. Сайта им мириши. Колко ли пари са дали не ги знам, ама са ги дали на някой брат'чет, сега ще губят пари заради скапано изпълнение. Кутията я нямало.. нам си кво.. Тоз Тошко толко добре си изпълнява ролята, че до края на седмицата ще го разберат... Лошото е че това няма как точно да се уточни - нормален/ненормален. И Боби Турбото се води нормален, нали? Тъй че тоя ще е луд, докато той сам си вярва.. Не е трудно да се правиш на луд.. Трудно е да правиш изкуствени тикове постоянно, малоумното поведение е лесно за испълнение. Последното което ще напиша е... Нека телевизията си остане в телевизора! Айсиктир ве! Писна ми от "телевизионни" неща в интернета...
64
0
 
0
 
! Отговори
дюля преди 15 години
Съгласна с номер 52! Аз гледам всички предавания на Big brother, но не защото съ чалгарка, а защото ми е интересно да гледам как различните персонажи в играта са провокирани. Който твърди, че ВВ е елементарно шоу, не е схванал същината. Според мен играта много ясно изважда на показ проблемите в съвременното ни общество - дискриминацията, материализмът и пошлостта най-вече. За мен идеята да вкарат Тошко е уникална! С интерес ще следя отношението на останалите към него и към сляпата жена!
63
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Angelof, а няма ли да е дискриминация да НЕ го номинират защото бил луд, и вместо това да номинират някой нормален?
62
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
КВО ТОЛКОВА МУ СЕ КЕФИТЕ НА ТОЯ ТОШКО, НОРМАЛЕН Е, А СЕ ПРАВИ НА ЛУД. ПО-ТРУДНО ИМ Е НА ОСТАНАЛИТЕ 10 - ПЪЛНИ НЕНОРМАЛНИЦИ, КОИТО ОТЧАЯНО СЕ ОПИТВАТ ДА СЕ ПРАВЯТ НА НОРМАЛНИ! ХАХАХА
61
0
 
0
 
! Отговори
sf преди 15 години
не знам защо някои се палят толкова, когато ББ е само една игра, комерсиална при това, направена по вкуса на тези, които пращат смс. но и за "другите" :) има предизвикателства, послания, атрактивни неща на по-високо "ниво". на мен ми е интересно сега - искам а ги видя героите как ще се справят с "ужасите" на релността. точно там, в разбития самолет им е мястото на лъскавите силиконки: аиде сега да си поправят печката, че в джунглата няма кой да им даде друга. :)
60
0
 
0
 
! Отговори
Дечо Пора преди 15 години
Вечер в тъмната кошара ние сме един до друг. Някой зад.ника ми бара, после вкарва ми куйрук.
59
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Angelof, като спомена дискиминация и ме подсети за нелепите коментарите снощи на онова изрусено същество, за да не се налага да се изказвам по-силно. Искали да гледат хубави, красиви неща?!?...лъскави, както казва една от участничките вътре:)Животът, обаче съвсем не е лъскав. Той е наситен със всичко, в пълната си гама. Който иска, нека си носи розовите очила. Може би точно тези с очилата, снощи бяха най-много шокирани.Мисля, че бяха провокирани именно тези, които са свикнали да се гаврят безпощадно с различността на другите и в този случай вътрешния им срам сработи един механизъм, които ги накара да се почувстват неловко и засрамени, защото не могат да го правят просто така.Естествено, че всеки има право да участва, стига да бъде избран. Май в обществото ни има твърде много закостенели стереотипи към различните хора, от които повечето хора, навикнали на ежедневна жестокост се чустват блокирани и не много комфортно.
58
0
 
0
 
! Отговори
Аз преди 15 години
е решен за мен и моето семейство - просто никой не го гледа. Т.е. проблем няма. Най ми е гот, че децата ми 5 пари не дават за него. Не се поддавайте на масовата истерия покрай това "шоу" - не си струва дори да мислите за него. А че има хора които са ЛУДИ по него - ами "*** умора нема"...
57
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Добре,добре!Гордей се,но не се прехласвай!:)))
56
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
да гадно е да карат хората да се правят на невменяеми .. ама по гадно щеше да е да вкарат наистина невменяем .. да му се присмива цяла българия .. абе *** са общо взето !!!
55
0
 
0
 
! Отговори
kaloyan преди 15 години
Това е гати гати гати простотията хахаха Кога излезе биг брадър че стигна до номер 4. Както и преди така и сега не бих го гледал.
54
0
 
0
 
! Отговори
Angelof преди 15 години
Според мен дали е с психични отклонения или не ... всеки има право да бъде на мястото на всеки един от ББ... лично аз не заподозрях каква роля всъщност играе човека, но си помислих че още на първите номинации ще го номинират ... което вече ще е дискриминация ...
53
0
 
0
 
! Отговори
Цар Кару І преди 15 години
Нова телевизия спира излъчването на риалитито BigBrother, съобщиха сензационно от офиса на медията. Причината е, че телевизията има нов програмен директор, който е назначен от вчера, неможещ да понася това а и всичики останали риалита. Новият директор има дъщеря, която гледала шоутата и знаела имената на участниците без грешка. Веднъж обаче той я попитал дали знае някой от царете на България, на което тя отговорила Що ме занимаваш с глупости. На всичко отгоре накарая на месеца му дошла сметката от мобилния телефон на дъщеря му,почти 500 лв., и то само от sms - си изпращани в подкрепа на един или друг *** участващ в шоуто.Тези случки преобърнали изцяло вътрешния му мир и той се заклел, че никога няма да позволи в телевизия ръководена от него да се излъчват такива безмислени простотии, промиващи мозъка на зрителите.
52
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Гледам шоуто с интерес, но за разлика от повечето хора, съдейки по реакциите им, мисля, че е твърде рано за каквито и да е заключения и мнения. Освен това, оставам с впечатлението, че малцина схващат идеята на това шоу. Приемат го за твърде елементарно и първично. Мисля, че самото шоу е многопластово и не е за директна консумация. Който го възприема така, най-вероятно ще се разочарова.Отделно от комерисалната част, която изобщо не е за пренебрегване, лично на мен ми харесва, че се провокират много въпроси и засягат много проблеми, за които обществото умишлено си "заравя" главата в пясъка.Мисля, че интересното тепърва предстои.
51
0
 
0
 
! Отговори
...... преди 15 години
....... :x
50
0
 
0
 
! Отговори
Sven преди 15 години
Медиите за пореден път прекаляват...Как е възможно да накарат някой нормален да се прави на невменяем?Това е абсурдно и възмутително.Не бива никой да използва определена болест за да си прави шоу.
49
0
 
0
 
! Отговори
зикс преди 15 години
31:"в театъра и киното актьори също пресъздават образи на ***, ***, бавноразвиващи се, но зрителите не се възмущават. защо, когато става дума за ББ, това им се струва обидно."Не знам и аз, честно казано не знам какво очакват от това шоу и защо са си въобразили, че всички се присмиват на недъзите реални или не на Тошко. Виж ако той действително беше бавноразвиващ се и аз щях да съм на мнение, че това е жестоко и мястото му не е там.